Om Oss

Exklusiva träpersienner är vår specialitet

Du behöver inte leta längre. Vi tillverkar marknadens finaste och mest prisvärda träpersienner! Besök någon av våra över 120 återförsäljare och se själv. Välkommen sedan med din beställning.

Företaget som tillverkar och marknadsför Scandinavian Designer Blinds exklusiva träpersienner heter Snickarboden. Företaget närmar sig 34 framgångsrika verksamhetsår och produktionen startade i liten skala i Krister Lindbegs garage med med produktion av blomhyllor i grunden. Idag har företaget 10 anställda som gör allting från att välja råmaterial till montering av de färdiga persiennerna. De vet helt enkelt att hantverket gör skillnad.

Över 95 % av all vår produktion går till export. Träpersienner från Snickarboden finns bl.a. i finska presidentens sommarresidens Gullranda, i de nordiska kungahusen, i Vita Huset i Moskva, ombord på lyxkryssare samt på Grand Hotel i St Petersburg. Därtill har Ericsson, Nokia, H&M och Hotel Kämp i Helsingfors valt Snickarboden Ab:s persienner till sina huvudkontor.

Intresserade av att veta mer eller redo att beställa er unika produkt redan idag? Nedanför finner ni all vår kontaktinformation. Vi är redo för er.